Ulovte si svůj kroužek v Lužánkách

Přihlašování na kroužky je v plném proudu! Je libo sportování, tvoření, vaření nebo třeba programování? Hlavně, aby byl kroužek co nejblíže k vašemu bydlení? Hledáte pro děti, dospělé nebo seniory smysluplné rozptýlení? Už nemusíte, veškeré volnočasové aktivity najdete ve Středisku volného času Lužánky na deseti místech v Brně a okolí. Do kroužku na nový školní rok 2020/2021 se můžete přihlásit na luzanky.cz. Lovu zdar!


Ještě před prázdninami můžete dětem i sobě zařídit místo v kroužku. Na výběr je více než šest set kurzů nejrůznějšího zaměření pro všechny věkové kategorie od nejmenších dětí, přes školou povinné, dospívající až po dospělé a seniory. Ať už se zajímáte o techniku, sport, kosmetiku, keramiku, šití, hudbu, divadlo, film, zvířata, květiny, nebo chcete vyzkoušet něco úplně nového, v Lužánkách budete s výběrem spokojení.   

Středisko volného času Lužánky najdete na deseti pracovištích v Brně a okolí. Zájemci tak mohou zvolit kroužek nejen podle zaměření, ale také podle dostupnosti od svého bydliště. Zalovte v pestré nabídce na luzanky.cz a užijte si další školní rok naplno!


Autorka: Kristýna Kolibová

Fotografie: Archiv SVČ Lužánky

Podobné příspěvky