Léto na Lánech

S letními měsíci přichází po dlouhém dětském očekávání vytoužené školní prázdniny a s nimi i nabídka příměstských a pobytových táborů lužáneckého pracoviště Lány. A jak tedy bude léto na Lánech vypadat?

Středisko volného času Lužánky – pracoviště Lány v letošním roce připravilo více jak třicet příměstských a pobytových táborů, které jsou až na nepatrné výjimky všechny plně obsazeny. Až v následujících týdnech budete potkávat v bohunických ulicích skupinky dětí hrajících některou z her nebo přesouvající se na zastávku MHD – vězte, že to jsou děti z našich táborů, které na Lánech zažívají v rámci prázdninového dobrodružství svůj šmoulí, pirátský, výtvarný nebo cestovatelský týden!

Prázdniny bohužel brzy utečou, s novým školním rokem však máme pro bohunické děti připraveno také několik novinek. S jednou z nich bych vás ráda seznámila, jde o tzv. PÁTEČNÍ SEDMU – tedy o sedm kroužků (vesměs našich novinek), které budou probíhat v pátek od 14:30 do 17:30 hod. Všechny kroužky spojuje den a délka trvání a fakt, že probíhají 1x za tři týdny dle předem daných termínů. Takže pokud rodiče s dětmi některé pátky odjíždějí na chalupu nebo k babičce, mohou si vybrat takový kroužek, který jim termínově vyhovuje.

A co na vás tedy čeká?

patecni sedma

Tak co, už víte jakou kartu zvolíte pro školní rok 2016/17?


Text: Lucie Stará – vedoucí pracoviště Lány

Fotografie: Archiv pracoviště Lány

Podobné příspěvky